06-22556293

Expositie Connected is geopend

24 juni 2019 | Expositie, Tentoonstelling

Opening Connected
    Zondag 23 juni jl is de expositie Connected geopend in Slot Zeist. Zes leden van Pulchri zijn geselecteerd om hun werken te exposeren waaronder kunstenaar Fredy E.Wubben. De werken van de geselecteerde Pulchri leden zijn in de culturele vleugel van slot Zeist te zien tot en met 18 augustus. Hier een impressie van de toonzalen. Ik* kan u in ieder geval melden dat de werken in het echt vele malen mooier zijn dan hier op de foto. Het is echt de moeite waard om een bezoek te brengen!

 

Adres en openingstijden
   U kunt de tentoonstellingen bekijken van 23 juni tot en met 18 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. Slot Zeist is iedere maandag gesloten. Het adres is Zinzindorflaan 1 in Zeist. Voor een routebeschrijving kunt u kijken op de website van slot Zeist.

Wij heten u graag welkom. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact mij met opnemen.

 

*Ik ben Juliette Arts. Samen met mijn man heb ik op uitnodiging van Fredy E.Wubben de opening bijgewoond. Het is zeker de moeite waard. Naast het feit dat Fredy prachtig werk maakt, zijn de werken van de overige leden ook prachtig om te zien. Is het mooi weer, maak er een dag uit van; je kan in deze omgeving heerlijk wandelen!

Prachtige series van glas, al dan niet in combinatie met brons. De Koningsglazen. Monumentale werken, schilderijen en tekeningen. Ruimtelijke werken, beweeglijk en veelzijdig.

NL: Icarusweg 91, Delft
ES: Cami Vell’ d’Altea 70, Albir (Alicante) 

Bezoek alleen mogelijk op afspraak via 06-22556293