06-22556293

Aankondiging solo tentoonstelling

Unlocked / Fiësta

Van 16 oktober t/m 9 november 2021

Bij een feestelijk moment, de versoepelingen van de Corona-maatregelen, laat Fredy graag een nieuw object zien. Fredy heeft haar nieuwe serie ontwikkeld tijdens de lockdown in het vertrouwen dat er weer blijde tijden zullen aanbreken. Dans,  champagne, bubbels en SAMEN hebben Fredy geïnspireerd tot het werk FIËSTA.

De versoepelingen viert Fredy tevens met haar werk UNLOCKED. Verschillende figuren die geplaatst zijn in een omgeving/situatie, waar zij uit willen breken. De  werken verbeelden, dat wij de kracht hebben om oa corona te bestrijden.

Opening 16 oktober
De opening van de solo tentoonstelling  “Unlocked/Fiësta” wordt verricht door Dr. Jeroen Damen, kunsthistoricus, schrijver, curator, projectmanager van Mandarte op zaterdag 16 oktober om 17.00 uur. De opening is verplaatst naar 16.30 uur.

Finissage 6 november
Het is een grote eer dat Hedy D’Ancona, sociologe, politica en feministe met een grote passie voor de Beeldende Kunsten, spreekt tijdens de Finissage op zaterdag 6 november om 15.00 uur. De tijd is gewijzigd naar 16.00 uur. U kunt de tentoonstelling bezoeken tot en met 9 november.

Reserveren voor de opening en finissage is noodzakelijk en kunt vanaf nu doen bij Pulchri Studio.

Adres:
Pulchri Studio
Lange Voorhout 15
2514 EA Den Haag

Tentoonstelling openingstijden:
Maandag gesloten
Alle andere dagen  12.00 – 17.00 uur

Parkeren:
Bij Museumkwartierparking op het Voorhout. Meer Informatie, klik hier.

Wij heten u graag welkom.

Prachtige series van glas, al dan niet in combinatie met brons. De Koningsglazen. Monumentale werken, schilderijen en tekeningen. Ruimtelijke werken, beweeglijk en veelzijdig.

NL: Icarusweg 91, Delft
ES: Cami Vell’ d’Altea 70, Albir (Alicante) 

Bezoek alleen mogelijk op afspraak via 06-22556293